Cybersecurity

“CYBERSECURITY OP JOUW NETWERK SCHALEN WIJ OP TOT EEN AANVAARDBAAR NIVEAU. ”

Cybersecurity moet je eerst erkennen als een bedrijfsrisico. De vraag is welk en hoeveel risico je als bedrijf wilt lopen. Met de Glorious Consultants van One Zero IT kun je een doeltreffende inschatting maken van jouw Cybersecurity. We luisteren naar je en bepalen samen met jou hoe je het beste de bedreigingsinformatie kunt analyseren. Met dit strategische inzicht kan jouw IT-afdeling efficiënter reageren op een incident.

Efficiëntie is de beste verdediging

Het begint met een partij die je vertrouwt en die een goede reputatie heeft. De overall afweging voor One Zero IT is de optimale combinatie van skills, kennis, vertrouwen en beschikbaarheid. We behandelen een incident met maximale efficiency en we nemen je mee in de te nemen beslissingen. Met als resultaat dat jouw IT-afdeling weer beter kan anticiperen.

Zo voelt de overwinning

Het chapter Cybersecurity wordt bemenst door perfectionisten. Door samen met jouw team resultaatgericht onderzoek te doen kun je bijvoorbeeld je plaats in de kwetsbaarheidscyclus beter bepalen. Én krijgt jouw organisatie meer vertrouwen en inzicht in de werking van haar eigen IT. Dat voelt goed. En dát lekkere gevoel willen we graag met je delen.

Decompliceer jouw Cybersecurity

De Glorious Consultants van One Zero IT zijn nauwgezet in het decompliceren van de beveiligingsvraag binnen jouw organisatie. We trekken de dreiging uit elkaar, maken daar begrijpelijke efficiënte oplossingen voor en implementeren deze. Daardoor is jouw team beter in staat om bijvoorbeeld te migreren van een centrale logboek situatie naar een SIEM/ SOC-integratie. En kun je zelf een betere inschatting maken welke security gerelateerde projecten prioriteit hebben en dus relevant zijn.

Dit is ook nog handig om te weten

Onze technische begeleidings-methodologie voor de uitwerking van een breed gedragen IT Security Lifecycle is gebaseerd op de CIS-controles. Andere voorbeelden van onze diensten zijn incident response en API security advies. We streven ernaar om de beste opleidingen in de markt te volgen, zoals SANS, ISC2, PALO ALTO, Cisco, CheckPoint, Microsoft, AWS, etc. Zaken doen met ons chapter Cybersecurity betekent dat je ook direct toegang hebt tot onze chapters Cloud en Connectivity.

Als je samenwerkt met de Glorious Consultants van One Zero IT ervaar je de overwinning op een complexe cybersecurity uitdaging. Feel that glory, let’s connect. Bel Stella, Sven of Roland 088-6670800 en maak direct een afspraak.

Daniela
Chapter Lead
Cybersecurity

Daniela

‘Ik wilde altijd wiskundelerares worden. Tijdens mijn eerste baan kwam ik erachter dat ik veel beter ben in inspectie dan in productie. Bij inspectie kun je veel onderzoek doen. En vervolgens bewijzen dat hetgeen mijn team heeft onderzocht ook echt werkt. Het geeft mij veel voldoening om serieuze security incidenten aan te pakken. Je kunt een organisatie dan daadwerkelijk van dienst zijn. Want je lost het probleem op en je helpt ze om meer vertrouwen te krijgen in hun eigen IT.’

Relevante links

Get the feeling
let's connect!