Ik vertrouw jou

One Zero IT_Lely

Door groei in cloud adoptie, ontstond er bij Lely een wildgroei aan initiatieven en omgevingen in de cloud. De producent van robots en datasystemen voor de melkveehouderij had daarom behoefte aan een verbeterslag: een overzichtelijke cloud omgeving. Samen met de Cloud Engineers en Architecten van Lely, decompliceerden de Glorious Consultants van One Zero IT het cloud vraagstuk van Lely en bouwen aan een toekomst- en groeibestendige oplossing. Eentje waarin veiligheid en automation voorop staat. 

Het resultaat

Met de nieuwe cloud omgeving ervaart Lely de volgende voordelen: 

De aanpak 

Samen met de opdrachtgever zijn de huidige cloud omgeving en de wensen en eisen voor een nieuwe omgeving in kaart gebracht. Met de opgehaalde informatie kon een ‘baseline’ worden neergezet. Omdat veiligheid voorop staat, werd gekozen om een Zero Trust Model te hanteren. Dit model bewaakt de veiligheid optimaal vanuit het principe ‘’never trust, always verify’’. Een Hub-Spoke netwerk ontwerp voor Azure levert daarbij de basis oplossing voor de groeiende cloud omgeving van Lely. Het segmenteren van applicaties en bedrijfsonderdelen zorgt voor kleine ‘’eilandjes’’ die makkelijk kunnen worden afgekoppeld. 

Dit is ook nog handig om te weten

Enkele componenten van de cloud omgeving zijn: Azure Firewall en Azure Application Gateway’s ter ontsluiting van de diensten die op Kubernetes clusters worden uitgerold. Deze technieken sluiten het beste aan bij de wens van Lely voor een Azure ‘native’ oplossing: een oplossing gebaseerd op Microsoft-technologie en daarmee makkelijker te integreren met de andere diensten van Microsoft. Terraform bouwblokken zijn opgezet om automatisch en met behulp van CI/CD nieuwe omgevingen aan te maken.   

Door samen te werken met de Glorious Consultants van One Zero IT ervaar jij de overwinning op jouw cloud vraagstuk zoals in deze case. Feel the glory, let’s connect. Bel Stella, Sven, Roland of Annemiek op 030-7118844 en maak direct een afspraak. 

Lex

Chapterlead Cloud

Lex_One Zero IT
Lex

Nog even over Lex. Lex is One Zero IT lead van het Cloud chapter. 'IT speelt in het huidige speelveld een leidende rol in je organisatie. Onze unieke toegevoegde waarde zit in de overlappingen tussen Cloud, Connectivity en Cybersecurity. Cloud werkt met je mee en laat je organisatie verder groeien. De vraag is alleen: Is jouw Cloud al waterdicht?' Het antwoord op die vraag vind je bij Lex.

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!