Dat past als een oude jas

cases-van-oord

Digitalisering is voor veel bedrijven een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. Zo ook voor Van Oord. De IT-afdeling van Van Oord en One Zero IT werken al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud, om van Oord te ondersteunen bij het waarmaken van haar digitale ambities. 

Over Van Oord 

Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met ruim 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer. De nadruk ligt op baggeren en waterbouw, offshore wind, offshore infrastructuur en landinfrastructuur in Nederland. Marine ingenuity is kenmerkend voor Van Oord. Met vindingrijkheid en slimme, duurzame oplossingen wil het bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties. 

Met de veranderende wereld ligt ook bij Van Oord de focus op digitalisering. Daarom integreert Van Oord digitale technologie binnen alle gebieden van de organisatie. De IT-afdeling vervult hierin een belangrijke faciliterende rol. Om te beschikken over de juiste expertise maakt de IT-afdeling regelmatig gebruik van de kennis van de Glorious Consultants van One Zero IT. 

Het resultaat 

Het hebben van de juiste mensen voor de job zorgt ervoor dat Van Oord de overwinning op hun complexe IT-uitdagingen ervaart. Met diepgaande kennis van network engineering, automation en cloud, vullen de consultants van One Zero IT het eigen team van Van Oord perfect aan. 

De aanpak 

Het is niet alleen de skills factor, maar ook de klik die je met iemand hebt. We zijn op zoek gegaan naar de juiste synergie tussen Van Oord, One Zero IT en onze consultants. One Zero IT maakt het eigen team compleet met mensen die net zo plezierig passen in de organisatie als jij in een fijne oude jas. En dat lekkere gevoel omschrijft ook de samenwerking tussen One Zero IT en Van Oord: vertrouwd. We hebben aan één woord genoeg, snappen wat er speelt en kennen de organisatiecultuur. En we zijn eerlijk naar elkaar. Ook als de kennis of match niet in huis is, zeggen we dat. Zo halen we allebei het beste uit de samenwerking. 

Dit is ook nog handig om te weten 

One Zero IT leverde de afgelopen periode meerdere consultants op het gebied van network engineering, network automation, cloud en projectmanagement. Zij houden zich o.a. bezig met het dagelijks netwerkbeheer, de doorontwikkeling van network automation en het optimaliseren van de Azure cloud omgeving. 

Als je samenwerkt met de Glorious Consultants van One Zero IT ervaar je de overwinning op jouw complexe IT-uitdaging. Ben je op zoek naar een open en transparante partner? Bel eens met Stella, Sven, Annemiek of Roland op 088-6670800 en maak een afspraak.  

Robin
Chapter Lead
Connectivity

Robin

‘Connectivity is ouder dan ikzelf ben, dus voor mij is het er altijd al geweest. Het is een hele avontuurlijke wereld die achter de stekker zit die je in je laptop steekt. Het is een boeiende puzzel. Ik vind het mooi om te zien hoe je complexe systemen goed en doeltreffend kunt laten samenwerken op de verschillende continenten. Als ik in een team kom bij een klant om een netwerkproject te draaien dan is mijn doel om dat team zo te motiveren dat je het maximale uit het netwerk haalt.’

Relevante links

Get the feeling
let's connect!