Dit doen we voor je

DIENSTEN

MATCHING IT CONSULTANTS

Matching IT Consultants, MIC, is de belangrijkste backbone tussen jou als opdrachtgever, de One Zero IT staf en de Glorious Consultant. Met MIC maken we jouw team compleet, alsof het altijd al zo was. Want de Pixeltest van One Zero IT bepaalt nauwkeurig de kerncompetenties van een Glorious Consultant. Zo ben je zeker van de perfecte match. En kan jouw hele team met goede energie aan de slag. Voorbeelden van rollen die we sourcen: Cloud Architect, Netwerk Engineer, Security Consultant.

START MIC
teenagersyoungteamtogethercheerfulconcept
diensten

Project Management

Maximaliseer jouw projectresultaat met de Projecten van One Zero IT. Wat we erg goed voor je kunnen doen is dat de verantwoordelijkheid van het eindresultaat van het hele project op ons nemen. We leveren een deel of het hele projectteam. En we zorgen dat we, op projectbasis, opleveren volgens afspraak. De toegevoegde waarde van de projectteams, inclusief projectmanagers, zit in de directe toegang tot onze chapters Cloud, Connectivity en Cybersecurity. Juist deze unieke kennis draagt bij aan het succes van jouw project. Het is de kracht die jij toe kan voegen aan het door jou gekozen eindresultaat. Voorbeelden van projecten die we doen: stabilisatie netwerk, verhuizing on prem datacenters naar de cloud en implementatie CIS Controls.

LET’S CONNECT
mudracerunners
The knock-out bootcamps

IT CURSUSSEN & MASTERCLASSES

Verbeter jouw strategische skills met de IT knock-out bootcamps van One Zero IT. Tijdens de digitale staredown leren we je hoe je jouw IT kennis beter kunt beheersen en wanneer je het beste tot actie kunt overgaan. De bootcamps voor beginners of gevorderden worden gegeven door de beste trainers van onze chapters Cloud, Connectivity en Cybersecurity. We pakken je stevig beet. Maar de opgedane kennis kun je meteen toepassen in je werk.

PAK HIER JE OVERWINNING
speakerbyaskingquestionsduringtheseminar
Contact

Get the feeling let's connect!