Cloud

“HET WEER IS NET ZO VERANDERLIJK ALS DE ORGANISATIEBEHOEFTE VAN JE CLOUD”

IT speelt een leidende rol in je organisatie. Maar jouw IT-organisatiebehoefte is net zo veranderlijk als het weer. En dat is precies waar de Cloud goed in is; een prettige manier om IT op- en af te schalen. Waardoor je flexibel kunt inspelen op jouw organisatiebehoeften.

dit wil je

Een transitie van jouw IT-omgeving naar de Cloud is een bijzonder proces dat een gezonde druk legt op het potentieel van jouw team. Als je naar de Cloud gaat dan moet je kijken of de apps die je nu gebruikt ook draaien in die Cloud. De Glorious Consultants van One Zero IT kunnen jouw vragen, wensen en de werkzaamheid van de oude structuur, heel goed vertalen naar de nieuwe mogelijkheden in de Cloud. Die nieuwe mogelijkheden passen we vervolgens naadloos toe in het applicatielandschap van jouw Cloud portfolio. En met automation automatiseren we repeterende taken weg. Zodat je bijvoorbeeld met een druk op de knop een compleet nieuwe werkplek in kunt richten. One Zero IT wijst je de beste weg voor de juiste balans tussen Security, Automation en Connectivity. Dat maakt het werken in de Cloud makkelijker.

Zo voelt de overwinning

De Cloud neemt heel veel werk aan de onderkant van de infrastructuur weg. Je bent niet meer verantwoordelijk voor de hardware, omdat de Cloud dat voor je regelt. Daardoor verandert de huidige druk op jouw IT-afdeling in gezonde spanning. De focus van de afdeling verschuift naar leuker werk. Dat werkt lekker, want je bespaart kosten en je haalt in dezelfde werkdag een veel beter resultaat. 

Decompliceer jouw Cloud vragen

De Glorious Consultants van One Zero IT zijn gedreven in het decompliceren van het Cloud thema binnen jouw IT-organisatie. Jouw menselijke klantvraag vertalen we snel naar een begrijpelijk technisch antwoord. We trekken de uitdaging uit elkaar, maken daar overzichtelijke oplossingen van en implementeren deze in jouw organisatie. Zo wordt direct duidelijk wat je nog te doen staat. One Zero IT creëert de juiste kaders, waardoor jouw IT-afdeling in staat is om er zelf verder voortvarend mee aan de slag te gaan. En daardoor kun je een betere koers geven aan de wensen die jouw organisatie stelt.

Dit is ook nog handig om te weten

De kennispartners van One Zero IT in Cloud zijn Bauhaus Artitech en MatrixMind. De Cloudspecialisten van One Zero IT werken onder andere met Amazon Webservices, Google Cloud, Microsoft Azure. 

Met de CloudScan van One Zero IT, bepalen we zorgvuldig welke clouddienst het meest geschikt is. En met een Acra, Application Cloud Readiness Assesment indexeren we welke applicaties uit de oude werkomgeving mee kunnen naar de nieuwe werkomgeving in de Cloud. Zaken doen met ons chapter Cloud betekent dat je ook direct toegang hebt tot onze chapters Connectivity en Cybersecurity.

Als je samenwerkt met de glorious consultants van One Zero IT ervaar je de overwinning van een complexe netwerktransitie. Feel the glory, let’s connect. Bel Stella, Sven of Roland 088-6670800 en maak direct een afspraak.

Lex
Chapter Lead
Cloud

Lex

‘De voornaamste reden dat ik ooit geïnteresseerd raakte in de Cloud is dat in de Cloud heel veel werk aan de onderkant van de infrastructuur wordt weggenomen. Je bent niet meer verantwoordelijk voor de hardware, omdat de Cloud dat voor je regelt. Lifecycle Management bijvoorbeeld is op die manier, zonder tussenkomst van mensen, geborgd. Omdat je in de Cloud op een prettige manier kunt op- en afschalen kun je flexibel inspelen op de organisatiebehoeften.’

Get the feeling
let's connect!