Niet storen a.u.b.

One Zero IT MST

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De continuïteit in behandelingen van patiënten en in het muteren van patiëntendossiers is nadrukkelijk verbonden met de mate van functioneren van het IT-netwerk. Regelmatige storingen, waardoor operaties moesten worden stilgelegd of zelfs uitgesteld, zijn de aanleiding geweest voor de netwerk audit van One Zero IT.

HET RESULTAAT 
De onafhankelijke netwerk audit van One Zero IT brengt de verstoringen nauwkeurig in kaart. Onze Glorious Consultants hebben de doortastendheid om de configuratie te vertalen naar conclusies. Waardoor MST inzicht heeft gekregen in de problematiek en daar naar kan handelen. Dit heeft geresulteerd in een 7 punten plan van aanpak. De 7 punten zijn in een overzichtelijk project gegoten en operationeel gemaakt. Met de uiteindelijke implementatie van de oplossing als resultaat. En om de gewenste stabiliteit van het netwerk te borgen worden alle routers en switchers beoordeeld en in een grote change softwarematig gelijk getrokken.

DE AANPAK
Het assesment begint met de doorvertaling van de menselijke klantvraag. Dat doen we door goed te luisteren. Vervolgens decompliceren we de vraag naar overzichtelijke componenten. In deze case hebben we de focus gelegd op:  

Repeterende taken hebben we weggeprogrammeerd. Met als doel tijdbesparing en een duidelijkere focus op het inzichtelijk en beheersbaar maken van de netwerk problematiek. 

MANAGED SERVICES
Om de continuïteit en stabiliteit van het netwerk te blijven waarborgen is kennispartner NCubed aangehaakt om de volledige netwerkdienstverlening van MST te verzorgen. Door het analyseren van alle netwerkapparatuur en het opzetten van een slim lifecycle programma wordt er duurzaam gebruik gemaakt van hardware. Dit zorgt voor efficiëntie en kostenbesparing.  

DIT WIL JE HEBBEN
Bij de ingebruikname van jouw netwerk werkt alles. Maar je organisatie verandert en daarmee ook je IT-omgeving. One Zero IT heeft de Glorious Consultants en de tools om de ontstane problematiek rondom die veranderingen goed in kaart te brengen. Je krijgt de beschikking over een praktisch plan van aanpak, waarmee je direct resultaat haalt. Je kunt sneller informeren en rapporteren. En je zult merken dat het zelfvertrouwen van jouw afdeling toeneemt.

OOK NOODZAKELIJK OM TE WETEN
De kennispartners van One Zero IT in dit project zijn Bauhaus Artitech en NCubed. De task force One Zero IT voor dit project bestond uit 4 Glorious Consultants; Projectmanager/Architect, Sr. Netwerk DevOps Engineer, Sr. Netwerk DevOps Engineer en Mdr. Netwerk Automation Developer.

Als je samenwerkt met de Glorious Consultants van One Zero IT ervaar je de overwinning van een gevoelige netwerkoptimalisatie zoals in deze case. Feel that glory, let’s connect. Bel Stella, Sven of Roland 030-7118844 en maak direct een afspraak.

Robin

Glorious Consultant

21-01595-02-one-zero-it-website-afbeeldingen-chapters-robin_v1
Robin

'Connectivity is ouder dan ikzelf ben, dus voor mij is het er altijd al geweest. Het is een hele avontuurlijke wereld die achter de stekker zit die je in je laptop steekt. Het is een boeiende puzzel. Ik vind het mooi om te zien hoe je complexe systemen goed en doeltreffend kunt laten samenwerken op de verschillende continenten. Als ik in een team kom bij een klant om een netwerkproject te draaien dan is mijn doel om dat team zo te motiveren dat je het maximale uit het netwerk haalt.'

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!