Onze not so serious highlights van Q2 2024

Padelja event 4

ZZP’ers klaar? Racen maar!  

In mei hadden we ons allereerste ZZP event. We gingen Formule1 racen bij Racesquare in Utrecht. Een legendarische avond met keiharde strijd, maar ook veel lol en gezellig samen eten. Bekijk de aftermovie hier:  

Padelja! 

Speciaal voor onze zuidelijke relaties organiseerden we een klein padel toernooitje in Spaanse sferen, inclusief tapas en paella. Felicidades aan alle winnaars! 🏆

Stoppen met roken training 

Omdat we vitaliteit en gezondheid van medewerkers ont-zet-tend belangrijk vinden bij One Zero IT, besloten we om een Stoppen met Roken training aan te bieden. Gewoon, voor wie wil. De training bestaat uit een workshop van 2 uur en daarna 1-op-1 begeleiding. Trots op iedereen die meedoet! You can do this 💚.

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

  • Robin is druk aan het verbouwen en kreeg de nodige hulp van collega’s. Carrièreswitch Roli?
  • De EK Poule is in volle gang. Wie o wie gaat Hansie nog verslaan van de nummer 1 positie?
  • We breidden onze merchandise collectie uit met de enige echte One Zero IT tattoo. Perfect om te showen aan het zwembad op vakantie of om sneaky reclame te maken tijdens een vergadering.
  • Jurgen traint nog steeds fanatiek voor de Stelvio en deelt iedere keer foto’s in onze groepsapp in de hoop dat zijn mede-deelnemers volgen.  
  • Ebru ging met zwangerschapsverlof en inmiddels hebben we al het mooie nieuws ontvangen dat haar prachtige zoontje is geboren!
  • Nog meer babynieuws, want Mahmoed wordt voor de tweede keer vader. 
  • Steijn begon zijn carrière bij One Zero IT ongelukkig met een voet in het gips. Af en toe werd hij door collega’s gechauffeurt richting kantoor en bracht de rest van zijn werkdagen met de poot omhoog door vanuit huis. Inmiddels is ‘ie weer redelijk mobiel en lekker bezig voor klanten.  
  • Jeroen zijn laatste werkdag bij One Zero IT werd afgesloten met de famous biefstuk van Loetje en custom-made t-shirts voor het interne team  

Get the feeling
let's connect!