een compleet projectteam

Projecten

Het succesvol uitvoeren van projecten vraagt om consultants die vakkundig en geschikt zijn om deze trajecten te begeleiden. One Zero IT kan de zorg voor het succesvol uitvoeren van een project volledig uit handen nemen. 

Onder leiding van een ervaren Project Manager leveren wij een uitgebalanceerd projectteam van specialisten dat eindverantwoordelijkheid draagt voor het resultaat.

— Wij leveren

Een Super
Projectteam

One Zero IT beschikt niet alleen over de consultants die deze projecten voorzien met de beste technische know-how, maar One Zero IT levert een totaal projectteam dat op elkaar ingespeeld is.

De Project Manager maakt een essentieel onderdeel uit van het team. Hij/ zij houdt de planning en het projectbudget nauwlettend in de gaten en hierover op een prettige en overzichtelijke wijze communiceert/ rapporteert zodat alle stakeholders aangehaakt blijven.

Onze Project Managers kennen de klappen van de zweep en zijn zich ervan bewust wat de kritische succesfactoren zijn voor het laten slagen van een project.

 Wij leveren

Een super
projectteam

One Zero IT beschikt niet alleen over de consultants die deze projecten voorzien met de beste technische know-how, maar One Zero IT levert een totaal projectteam dat op elkaar ingespeeld is.

Onze Project Managers kennen de klappen van de zweep en zijn zich ervan bewust wat de kritische succesfactoren zijn voor het laten slagen van een project.

— Onze Chapters

Voorbeelden van
projecten

Automation

DevOps-transitie
Werken je beheerders nog op de traditionele manier, met veel handmatig, herhalend werk en lang lopende projecten? We nemen het team op sleeptouw door Agile werkwijzen in te voeren en standaardwerkzaamheden te automatiseren.

Implementatie Automation-tooling
We helpen je met de implementatie van een DevOps-toolchain, vanaf de keuze van producten (zoals Git, Ansible, Chef, Terraform etc.) tot en met de uitrol van tools en ingebruikname door de operation-teams.

 

Cloud

(DC naar) Cloud migraties

Een migratie naar de Cloud is voor de meeste bedrijven een ingrijpende gebeurtenis. Processen, legacy-apparatuur en applicaties moeten tegen het licht gehouden worden. Passen ze nog in de cloud-strategie? Kunnen we ze vervangen door cloud-varianten of kunnen ze lift and schift verplaatst worden? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes, stellen het juiste projectteam samen en gezamenlijk zorgen we ervoor dat de migratie succesvol verloopt.

Cloud Automation
Wij helpen je met het ontwerp, de selectie en implementatie van de juiste automatiseringstools. Efficiëntie/consistentie in deploy en gebruik van (multi-) cloud door deze naar een hoger nivo te tillen, zonder daarbij de ontwikkeling van de automation-mindset van IT- specialisten te vergeten. 

Cloud Adoptie
Wij helpen je niet alleen met de technische migratie van een traditioneel IT-landschap naar een (hybride) cloud landschap. Maar, we helpen je tevens met de transformatie van de IT-beheer organisatie. Hoe krijg je je mensen mee om van Systeem- naar Cloudbeheerder te komen? En welke nieuwe competenties (hard en soft) komen daar bij kijken?

Connectivity

SD-WAN keuzetraject
We helpen je vanaf de productkeuze tot en met de uiteindelijke implementatie. We proberen je hierbij op weg te helpen om te bepalen hoe belangrijk bepaalde features voor jouw omgeving zijn, bijvoorbeeld prioritering van applicaties, ondersteuning van multicloud en geïntegreerde netwerkbeveiliging. Samen met je bepalen we wat je in de toekomst nodig hebt om je werknemers (en klanten) van buitenlocaties te verbinden met belangrijke applicaties, die ofwel in een centraal datacenter draaien of in de cloud.

Datacentermigratie
We helpen je bij de migratie van het datacenter en nemen de zorg compleet uit handen. Van strategie tot en met het uitzetten van de oude datacenters met deeltrajecten zoals infrastructuurverhuizing of applicatiemigratie. We ontwerpen het nieuwe datacenternetwerk en helpen je met de migratie van de oude naar de nieuwe situatie.

Security

Implementeren van Security-automation
We helpen je met de implementatie van security-tooling zodat je grip hebt over je enterprise-security. Dit doen we door gebruik te maken van een CIS-CAT implementatie of door het ontwikkelen van eigen, specifieke technische rapportage.

Security Architectuur
We helpen je bij het implementeren van een Threat Intel-framework, het kiezen van specifieke feeds die relevant zijn voor de klant. We helpen je om te migreren van een centrale log-situatie naar een SIEM/ SOC-integratie met klantspecifieke use-cases en threat intel. Als ook automation-integratie, welke uiteindelijk kan helpen bij het verminderen van false positives.

SOC Development (inclusief incidentmanagement-processen)
We helpen je met het maken van bruikbare, technische overzichts- en begeleidingsdocumentatie die kan helpen beslissen welke security-gerelateerde projecten prioriteit moeten hebben dan wel de meeste relevantie hebben.

Contact

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

+31 (0)30 711 88 44
info@onezeroit.com

Maak kennis

... en drink gezellig een kop koffie met ons. Eet een broodje mee of kom naar de borrel op vrijdagmiddag. Iedereen is van harte welkom.

Geen zware gesprekken, maar een gesprek over de (on-) mogelijkheden, IT en alles wat met het leven samenhangt.

Copyright 2020 © One Zero IT