AAndacht voor je privéleven

gave jobs om je dromen waar te maken

dit zijn jouw collega's

Je schoonfamilie kies je niet, maar je werkfamilie gelukkig wel. Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s en lees meer over hun ervaring met werken bij One Zero IT.

Stijn

Security Engineer

Mahmoed

Netwerk Consultant

Karin

Chef Alles

Ronald

Cloud Consultant

Open & 
aandacht voor elkaar

Cultuur.. Tja, hoe breng je dat nu over op papier? We doen graag een poging.  

Op deze pagina heb je nog niets gelezen over wat voor moois we allemaal doen bij One Zero IT. En dat is bewust. Wat ons betreft is dat namelijk niet het belangrijkste. Ons werk is fantastisch, maar het leven is veel meer dan dat.  

Bij One Zero IT geloven we dat je alleen het beste resultaat kunt leveren als je goed in je vel zit. Daarom vinden we het belangrijk om onze mensen een plek te bieden waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Waar we oog hebben voor de ander en regelmatig leuke dingen doen met elkaar. En waar jij de flexibiliteit vindt om je leven zo in te richten dat je van al het moois buiten werk kunt genieten.  

Natuurlijk vind je bij ons een gave job met goede voorwaarden. Maar belangrijker nog: je vindt bij ons een plek met fijne collega’s die voelt als thuis. Waar we van elkaar leren en elkaar regelmatig opzoeken om te sparren. Zo kan jij de beste versie van jezelf worden: glorious. 

What's in it for you?

Naast dat we een hele fijne cultuur hebben waarin onze mensen centraal staan, levert werken bij One Zero IT jou het volgende op: 

Group 5

Ongedwongen uitdaging

Een ongedwongen uitdaging in jouw loopbaanontwikkeling waarbij jij grotendeels zelf bepaalt hoe die loopbaan er precies uitziet. Om de beste versie van jezelf te worden krijg je ook de tijd en een (op maat) opleidingsbudget om je dromen waar te maken.

Group 10

Overwinning op jezelf

Je ervaart samen met ons team, maar ook met jouw eigen omgeving, een overwinning op jezelf.

Group 17

Flexibiliteit

Veel flexibiliteit. Je werkdag beginnen met sporten? Lekker bezig! Even een bakkie limonade doen met de kids die net uit school komen? Goed plan. Eerder stoppen voor een etentje met vrienden? Veel plezier.

Group 17

familie

Goede arbeidsvoorwaarden (uiteraard), maar belangrijker nog: een plek met fijne collega’s waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Nieuwsgierig naar meer?

Kom gewoon eens bij ons langs of plan een online meeting in met een van onze collega’s. We laten je heel graag onze cultuur ervaren, zodat je goed kunt bepalen of dit matcht met wat je zoekt in een werkgever.

Get the feeling
let's connect!