Onze not so serious highlights van Q1 2024

Wintersport 3

One Zero IT merchandise  

Afgelopen tijd zijn er weer wat nieuwe items toegevoegd aan onze merchandise collectie. Een nieuw collectors item is bijvoorbeeld onze eigen pet. Draag ‘m lekker sportief zoals Ronald en Stella, voor de wandeling met de hond. Of een tikkie rebels achterstevoren als Roland (daarvoor moet je even ons kantoor binnenlopen). Hebben? Stuur ons een berichtje.  

Een iet wat serieuzer onderdeel van onze collectie is het Go Get IT magazine waar we de belangrijkste dingen van de identiteit en cultuur binnen One Zero IT op papier hebben gezet. Hoewel.. de inhoud is serieus, maar wel met een grote knipoog zoals je van ons gewend bent. Dit magazine ontvangen alle Glorious Consultants die via One Zero IT aan de slag gaan bij onze klanten.  

Het OZIT wijnglas is al een bekend item in de collectie, maar wordt tegenwoordig ook voor gezondere doeleinden gebruikt, zie foto. En omdat we inmiddels zoveel klanten hebben in de zorg overwegen we om de nieuwste Crocs te customizen en toe te voegen aan onze zomercollectie. Gaan we nog ff laten bezinken komende maanden!

Wintersport

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dit jaarlijkse uitje behoeft weinig uitleg. 

Al 5 jaar Glorious Consultant 

Enorm trots zijn we dat Lex en Robin zichzelf al 5 jaar Glorious Consultant mogen noemen. Als allereersten aan boord, inmiddels allebei Chapterlead en we hopen dat ze nog heel lang blijven. Lex is veel te bescheiden. Wij én onze klanten kunnen niet zonder zijn expertise, nieuwsgierigheid en goede gezelschap. En dan Robin.. Een top consultant met kennis waar je u tegen zegt, die hij ook nog heel graag overbrengt op anderen. Een fijn mens met het hart op de goede plek.  

Deze bijzondere mijlpaal werd natuurlijk gevierd met een persoonlijk cadeau. Voor Robin een kasteelovernachting en Lex gaat racen op Zandvoort. Gefeliciteerd mannen en op naar de volgende 5 jaar! 🎉 

Lex is Certified Kubernetes Administrator

Zijn 5-jarig werkjubileum was niet de enige mijlpaal van Lex in Q1. Deze valt stiekem eigenlijk in de categorie ‘hele serieuze business’, want deze prestatie is wel even een aparte mention waard. Lex is namelijk officieel Certified Kubernetes Administrator (CKA) en daar zijn we heel erg trots op! De CKA-certificering toetst de kennis en kunde in het bouwen, configureren en beheren van Kubernetes clusters. Wij wisten natuurlijk allang dat Lex hier een held in is, maar dit papiertje onderstreept de boel nog even extra.

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden: 

  • Jurgen is druk aan het trainen voor Stelvio for Life. Nu de rest nog.. 
  • We dineerden weer gezellig met elkaar. Dit keer bij Pastoe Foodbar in Utrecht. 
  • We planden ons eerste zzp-event. Op 28 mei gaan we racen op een virtual GP circuit. Kom je ook 
  • We vragen ons af of we het LinkedIn algoritme iets hebben misdaan, want onze Glorious Consultants worden namelijk veelvuldig verrast met super interessante en relevante job offers.  
  • Rob en Lex reisden af naar Parijs voor Kubecon+CloudNativeCon Europe 2024. Hier lees je de highlights van hun bezoek.  
  • Er lag weer een hoop lekkers op de deurmat met Valentijnsdag en Pasen.  
  • En ook thuis zitten we niet graag stil. Het klusseizoen is weer vol goede moed geopend.  

Get the feeling
let's connect!