Maatschappelijk verantwoord ondernemen

maatschappelijk-verantwoord-ondernemen

Onze Zero IT neemt op een vanzelfsprekende manier haar verantwoordelijkheid in het maatschappelijk ondernemen. Het is onze overtuiging dat we daar als organisatie én als mens zelfbewuster en met oog voor de omgeving uitkomen. Waar mogelijk levert One Zero IT een positieve bijdrage op verschillende vlakken.

Duurzaamheid in balans 
Wie het eerst bij onze laadpalen aankomt heeft gegarandeerd een volle accu. Over het algemeen kunnen we ons elektrische wagenpark bij toerbeurt van voldoende prik voor de terugweg voorzien. Ons streven is het laadpalen-arsenaal de komende jaren verder uit te breiden. Gelukkig werken er ook nog mensen thuis…

Aandacht in evenwicht
Het zou vanzelfsprekend moeten zijn om vaker naar elkaar om te zien. Binnen One Zero IT hebben we nadrukkelijk aandacht voor elkaar, ook ná werktijd. En buiten het werk om doen we dat met Stichting Present Utrecht. Ieder jaar stellen we een flinke hoeveelheid kerstpakketten samen. Waarbij we veel steun krijgen van bedrijven uit onze kaartenbak. Met elkaar brengen we de kerstpakketten rond bij minderbedeelden in Utrecht. Zo blijven we als team met beide benen op de grond staan.

Kans van slagen
Een van de stakeholders van One Zero IT is medeoprichter van Stelvio for life. Deze organisatie zamelt geld in om mensen met kanker individueel te begeleiden bij hun ziekte. Om kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel steeds beter te behandelen is nog veel onderzoek nodig. Een team van One Zero IT reist ieder jaar af naar Italië om de steile Stelvio te beklimmen. Om zo een financiële bijdrage te leveren aan het onderzoek, om de kans van slagen te vergroten en om, als bijkomend voordeel,  onszelf te overwinnen. 

Zo voelt de overwinning
Het belangrijkste wat we te bieden hebben bij One Zero IT is een overwinning op jezelf. Als team, als IT-afdeling van een organisatie of als individu. En die overwinning willen we samen met jouw vieren. Elektrisch rijden, thuiswerken, zonder tegenprestatie omkijken naar een ander, een steile berg beklimmen. Dat alles heeft te maken met ons werk; het decompliceren van IT vraagstukken. Je moet er moeite voor willen doen om tot het beste resultaat te komen. Die persoonlijke ervaring vinden we belangrijk. Want dat maakt de overwinning zowel privé áls in werk glorieus. En daarom noemen we onszelf de Glorious Consultants.

Je kunt meedoen als je wilt 
Feel that glory, let’s connect. Bel Stella, Sven of Roland 088-6670800 voor meer informatie. Klik hier om eventueel deel te nemen aan Stelvio for life.

Get the feeling
let's connect!