AWS Certified Solutions Architect – Associate

10-02-2022

AWS Certified Solutions Architect - Associate_One Zero IT_cursus

Met deze cursus bereiden je volledig voor op het examen AWS Certified Architect Associate

De aanpak kent de volgende 4 modules:

LEER ALLES WAT JE MOET WETEN OVER AWS

Een AWS certificering is voor jou als ICT-consultant, -architect of -projectleider echt een must. Dankzij de AWS-training met bijhorende zelfstudie, weet je in no time alles wat je moet weten om het examen te kunnen halen.

Deze cursus is bedoeld voor engineers, consultants en architecten met minimaal 5 jaar hands-on ict ervaring (niet per se cloudervaring).

De training bevat onder andere de volgende activiteiten:

PROGRAMMA 

Download hier het gehele programma van de AWS training.

De AWS-training start in overleg. Je volgt de studie vanuit thuis in een virtual classroom. De training is Nederlandstalig en een trainingssessie duurt 3 uur. 

In het rooster is ermee rekening gehouden dat je tussendoor huiswerk maakt. Het benodigde cursusmateriaal in het Engels, gebruik van AWS en hand-outs zijn in de prijs inbegrepen. Na de laatste training houden we contact. Je doet proefexamens (niet inbegrepen in de prijs) en krijgt van One Zero IT een boek (papier of in .mobi formaat) mee met de stof. Zodra je voldoende hoog scoort op de proefexamens, kun je je inschrijven voor het examen. Examenvoucher is wel inbegrepen en examen kan via Internet gedaan worden. Het certificaat wat hier bij hoort is “AWS Certified Solutions Architect – Associate”, deze ontvang je indien je het examen gehaald hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Exacte datum in overleg
Duur: 6 avond-sessies van 3 uur
Tijd: 17.00 uur tot 20.00 uur
Kosten: € 1.995 (excl. BTW) inclusief cursusmateriaal, gebruik van AWS, hand-outs
Locatie: Van Deventerlaan 30-40, 3528 AE Utrecht of Live via Webex

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact met ons op!

AWS-BEDRIJFSTRAINING

Wil je liever een AWS-bedrijfstraining? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor AWS Certified Solutions Architect – Associate
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!