GLORIOUSLY VITAAL

Man springt in de lucht

Het belangrijkste wat we te bieden hebben bij One Zero IT is een overwinning op jezelf. Niet alleen voor onze klanten maar, belangrijker nog, ook voor onze medewerkers. Wie ons kent, weet dat de Glorious Consultants als mens centraal staan. We willen dat zij zich goed voelen, in een fijne werkomgeving, met leuke collega’s en een passende uitdaging. En een mens wat lekker in zijn vel zit, is een fijne collega en kan uiteindelijk onze klanten op de allerbeste manier helpen naar de overwinning op hun complexe IT-uitdaging. Win-win wat ons betreft.  

Maar hoe zorgen we er dan voor dat de Glorious Consultants lekker in hun vel zitten? Onder andere door bewust aandacht te geven aan vitaliteit. Want ook al doen we het het allerliefst, de hele dag achter een beeldscherm zitten is niet goed voor een mens. En nee, helaas ook niet voor een Glorious Consultant. Om onze Glorious Consultants te helpen bij die overwinning op zichzelf, stimuleren we ze om aan de slag te gaan met vitaliteit. Niets verplichts, wel met liefde aangeboden voor wie dat wil.  

Zo startte Glorious Consultant Cris vorig jaar met een vitaliteitstraject bij Sandrie Datema van Fit4it. Sandrie begeleidt IT’ers naar een vitaal leven: ‘’Vitaliteit is de basis om goed te kunnen presteren. Voeding, bewegen en ontspannen vormen de basis voor kwaliteit van leven, daarna ga je finetunen. Vergelijk het met een vitale ICT-omgeving: eerst goede hardware, stabiele netwerken en een veilige omgeving en daarna kan je de software optimaliseren hoe je maar wilt.’’  

Samen bepaalden ze een doel en startte vervolgens met het coachingstraject om Cris een stapje dichter bij de overwinning op zichzelf te brengen. Chris: ‘’Ik merkte dat ik mentaal niet 100% aanwezig was. One Zero IT gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had om lekkerder in mijn vel zitten. Mijn initiële doel was om mentaal weer gezonder te worden en mijn werk goed te kunnen doen. Daarnaast een balans in mijn drukke leven vinden. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en kan beter balans aanbrengen in mijn dagelijkse leven en werk. Ik ben blij met de begeleiding vanuit One Zero IT, dat zie je niet vaak op zo’n betrokken manier.’’ 

Wil je meer weten over hoe we bij One Zero IT aandacht geven aan vitaliteit? Bel, mail of app eens met Roland: 030-7118844. Of neem een kijkje bij onze vacatures, we zijn regelmatig op zoek naar fijne nieuwe collega’s.  

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!