Onze not so serious highlights van Q3 2023

blog-fun-highlights-q3-2023

Ice Ice, Baby 

Na al die saaie vakantiemaanden zijn we vooral blij dat iedereen weer achter de laptop en bij het (online) koffiezetapparaat te vinden is. Wanneer je collega’s als familie voelen dan mis je ze stiekem toch wat extra als er vakantie gevierd wordt. Vanaf de verschillende vakantieadressen werden in de groepsapp gelukkig wel de nodige plaatjes gedeeld. Zo werden de One Zero IT koeltassen goed gebruikt voor verkoeling onderweg en waren Tom, Chris en Rob op visite bij Annemiek en Jeroen op de camping. We told you, soms kan je je collega’s echt niet missen… Enneh, nog iets voor in de boeken: chief Roland is eindelijk eens ff een keer lekker lang op vakantie geweest. 

Toch wel een klein beetje serieus 

Een zeer serieus onderwerp, maar ook een informele gelegenheid die ons met elkaar verbindt. 2 september: d-day. Onze glorious collega’s beklommen fietsend, wandelend of hardlopend de Stelvio-pas in Italië om geld op te halen voor DNA-onderzoek naar kanker. Deze editie is een mooi bedrag van €1.070.002 opgehaald. Voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen; bedankt!  

We waren ook meer dan blij met de niet-sportieve, maar morele support van een aantal enthousiaste medereizigers vanuit One Zero IT. Naast de sportieve inspanningen, hebben we gelukkig ook met elkaar gegeten, geborreld, gedanst en vooral heel veel gelachen. O ja, en vele uren gespendeerd in de auto.. 😉  

Lijkt het je wat om dit bijzondere event ook eens te ervaren? Je bent meer dan welkom om je volgend jaar aan te sluiten bij ons team! Connect dan even met Roland van Aggelen.  

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

  • Glorious Security Consultant Yusuf is voor de tweede keer vader geworden 💙 
  • Collega Bram stapte in het huwelijksbootje 
  • Annemiek ontdekte de wondere wereld van geitenyoga. Volgende keer niet Harley de labrador maar Kees de geit mee naar kantoor? Help. 
  • Onze Ka heeft een serieuze verslaving ontwikkeld voor.. Snapchat. Tip: vermijd dit als onderwerp van gesprek, want je komt er niet meer vanaf.  
  • We gaan ons de komende tijd nog meer inzetten voor Stichting Present. Niet alleen rond de kerstperiode dragen we een steentje bij, maar ook daaromheen maken we tijd vrij voor tuinieren, schilderen en schoonmaken.  
  • Onze marketeer is met zwangerschapsverlof. Goede timing, want deze not so serious update kon ze nog net voor je schrijven en de Q4 editie lees je ook weer van haar hand 😊  

Get the feeling
let's connect!