— Wie we zijn

Groot netwerk
van super
specialisten

Hoogwaardige IT-expertise is schaars en toch willen we altijd snel en flexibel de kennis kunnen leveren die onze klanten nodig hebben. Met IT-managers en inhoudelijke IT-experts van een organisatie komen we snel tot de kern. We geloven in sterke persoonlijke relaties waarin we open en eerlijk communiceren en je kunt zeggen wat je denkt.

We zeggen het als we denken dat er iets anders nodig is dan ons gevraagd wordt. We houden elkaar scherp, heel serieus én met humor. We maken dit mogelijk met een groot netwerk van superspecialisten op het gebied van IT-infrastructuur.

Zij zetten hun hoogwaardige kennis, individueel of als deel van een compleet team, voor korte of langere tijd, in bij onze klanten. Naast hun inhoudelijke kwaliteiten beschikken zij over goed ontwikkelde soft skills, voor de prettige omgang.

 
Sven
 
Daniela
 
Roland
 
Cris
 
Stella
 
Mahmoed
 
Karin
 
Lex
 
Job
 
Robin
 
Ruben
 
Tony

— Onze kernwaarden

Waarom klanten graag met ons werken

De kernwaarden van One Zero IT sluiten aan bij de behoeften en doelstellingen van onze klanten en partners. De meerwaarde is dat we het samen doen met onze klanten en dat we een hoge dosis van kennis en ervaring meebrengen.

IT moet processen bij organisaties efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken,  waarde toevoegen aan klanten en de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar is moeilijk te realiseren. One Zero IT vertaalt de doelstellingen naar passende en efficiënte oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel (technisch) niveau.

We stellen samen een roadmap op naar de toekomst. Je krijgt een helder inzicht in de wensen en behoefte van de organisatie en de te verbeteren datacenter componenten en/of transities naar (hybride) cloud omgevingen.

 MVO

one zero it
en goede doelen

KWF

 

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal van KWF is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Over het jaar 2019 is 10% van de bonus afgedragen als donatie aan het KWF.

Stichting Present Utrecht

Vrijwilligerswerk met Present heeft zin! Samen met de Stichting gaan we het gevecht aan tegen lokale armoede en eenzaamheid. En steken we de handen uit de mouwen.

Rond de kerstperiode 2019 zijn ruim 200 kerstpakketten uitgedeeld aan gezinnen in Utrecht.

Stichting Stelvio for life

Deze stichting zamelt geld in voor de behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel.

Ieder jaar zamelen we geld in door de Stelvio beklimmen (wandelend, hardlopend of fietsend), de hoogste geasfalteerde bergpas van Europa.

Waar we heel
vrolijk van worden:
Playlists

One Zero IT ontzorgt graag iedere IT-consultant. Iedereen kent het donkere gevoel wel eens, waarin opeens neerslachtigheid, irritatie of frustratie de boventoon voert. Dan moet er snel een ‘medicijn’ voor handen zijn die dit gevoel kan wegnemen.

Daarvoor heeft One Zero IT playlists samengesteld die snel dit gevoel kunnen wegnemen. En voor ieder wat wils.

Suggesties om nummers toe te voegen aan deze playlists zijn uiteraard welkom, app of mail ons.

Contact

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

+31 (0)30 711 88 44
info@onezeroit.com

Maak kennis

... en drink gezellig een kop koffie met ons. Eet een broodje mee of kom naar de borrel op vrijdagmiddag. Iedereen is van harte welkom.

Geen zware gesprekken, maar een gesprek over de (on-) mogelijkheden, IT en alles wat met het leven samenhangt.

Copyright 2020 © One Zero IT