Chapter

Security

De wereld digitaliseert. IT wordt grootschalig toegepast in alle aspecten van de samenleving. Deze ontwikkeling biedt veel voordelen, maar organisaties en IT-infrastructuren worden hierdoor ook kwetsbaar met dagelijks digitale aanvallen.

Binnen het Chapter Security werken onze consultants veelal met volgende technologieën:

— De uitdaging

niet langer
kwetsbaar 

Binnen het chapter Security zijn de beste specialisten actief voor het beveiligen van deze digitale infrastructuren. Of het nu gaat om de gegevens van grote aantallen consumenten veilig achter slot en grendel te houden tot het begeleiden van een security framework-implementatie voor een grote multinational.

Identity and Access Management (IAM) is van cruciaal belang in de digitale beveiliging van een organisatie. Wij komen in de praktijk regelmatig knelpunten tegen bij organisaties waardoor gebruikers ongewenst toegang hebben tot gegevens en het overzicht op IAM-gebied nog ontbreekt. Benieuwd naar hoe One Zero IT jouw organisatie kan adviseren en ondersteunen bij het goed inrichten van IAM? Download dan nu onze leaflet.

— Voorbeelden van

voorbeelden van
security dienstverlening

Professional services

Pentester

Security Architect

Security Engineer

Threat Analyst

Contact

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

+31 (0)30 711 88 44
info@onezeroit.com

Maak kennis

... en drink gezellig een kop koffie met ons. Eet een broodje mee of kom naar de borrel op vrijdagmiddag. Iedereen is van harte welkom.

Geen zware gesprekken, maar een gesprek over de (on-) mogelijkheden, IT en alles wat met het leven samenhangt.

Copyright 2020 © One Zero IT