ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q2 2023

nt2_4888

klaar voor de start…

Nog iets meer dan een maand voordat het startschot voor Stelvio for Life klinkt. Stiekem worden enkele glorious collega’s wel een beetje zenuwachtig… Want waar de één druk bezig is met voorbereiden en trainen, komt de ander tot de conclusie dat er nog maar een paar weken de tijd is om de spiertjes op te warmen. In onze volgende not so serious update hoor je ongetwijfeld alle ins en outs.  

Ook het geld-inzamel-seizoen is in volle gang. Afgelopen maand zijn we begonnen met het uitdelen van smoothies. Een gezonde energy boost in ruil voor een kleine bijdrage. We zijn er nog niet, dus mocht je nog iets kunnen missen deze zomer: via deze link kun je doneren voor het team van 90North.  

lekker bbq’en

We hebben het al eerder gezegd: de liefde van een Glorious Consultant gaat door de maag… Afgelopen kwartaal stonden er gelukkig twee bbq’s op de planning. We begonnen met een heuse One Zero IT familiedag bij de IJzeren Man in Vught. Samen met partners, kids en andere familie hebben we genoten van heerlijk weer, klimmen, spelen, zwemmen, kletsen en uiteraard een kleine en grote versnapering. De week erop kwamen we weer samen, maar dit keer voor een bbq met alle collega units van 90North. Het kan niet op hoor bij One Zero IT.. (de bordjes wel uiteraard 😉) 

who run the world? girls!

Het kantoorteam van One Zero IT telde al aardig wat vrouwen, maar nu hebben we ook ein-de-lijk een tweede vrouwelijke senior consultant aan boord. Ebru kwam vier jaar geleden van Turkije naar Nederland en verruilde afgelopen kwartaal de Rabobank voor een job als Glorious Cybersecurity Consultant bij One Zero IT. Ze weet alles over firewalls, loadbalancers en ADC. Heb je haar nog niet ontmoet? Haar lach herken je uit duizenden en tovert ook gegarandeerd een lach op jouw gezicht. 

P.S. Titel van dit stukje geschreven door een vrouwelijke marketeer 🙃 

great place to work

Wij wisten het natuurlijk al, maar nu ook officieel: One Zero IT is een Great Place to Work! En waar we extra trots op zijn is dat onze goede score ervoor heeft gezorgd dat we ook per direct voor dit jaar gecertificeerd zijn. 

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!