—Wij leveren superspecialisten

meer dan kennis:
plezier en
persoonlijkheid

One Zero IT levert superspecialisten op het gebied van IT-infrastructuur (AUTOMATION, CLOUD, CONNECTIVITY en SECURITY) die ook nog eens prettig in de omgang zijn.

Door persoonlijke relaties weten we wat er bij een klant speelt en kunnen we op een directe, relaxte manier met elkaar communiceren. Snel en flexibel brengen we expertise, van iemand voor een paar uur tot een volledig team.

We zijn alert op alle mogelijkheden om onze klanten beter te kunnen helpen. Als One Zero IT hebben we gemerkt dat het leveren van kennis van hoge kwaliteit niet alleen essentieel is voor het uitvoeren van de opdrachten die klanten ons gunnen.

Klanten zijn ook op zoek naar een kennispartner, die denkt vanuit hun behoefte aan kennis voor opleiding, validatie of advies; daar stemmen wij onze dienstverlening op af.

— Onze kernwaarden

Waarom klanten graag met ons werken

Net als wij, vinden onze klanten het belangrijk dat we naast serieus, hard werken, het ook leuk hebben met elkaar. Zij kunnen het wel waarderen dat we gekke dingen verzinnen om ergens de aandacht op te richten en dat onze consultant zich makkelijk beweegt in hun organisatie.

Contact

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

+31 (0)30 711 88 44
info@onezeroit.com

Maak kennis

... en drink gezellig een kop koffie met ons. Eet een broodje mee of kom naar de borrel op vrijdagmiddag. Iedereen is van harte welkom.

Geen zware gesprekken, maar een gesprek over de (on-) mogelijkheden, IT en alles wat met het leven samenhangt.

Copyright 2020 © One Zero IT