Dutchweek in Zell am see - kaprun

15 maart 2023
Event_One zero IT_Winterskien_Saalbach

Lieve allemaal (zzp’er, klant, niet-klant, collega),

Samen met onze collega’s nodigen we je van harte uit om met ons mee te gaan op wintersport. Een paar dagen te skiën, snowboarden, wandelen of gewoon genieten van de omgeving en ons gezelschap. Stuur even een mailtje naar Roland, roland@onezeroit.com, voor meer informatie of aanmelding.

Aanmelden voor Dutchweek in Zell am see - kaprun
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!