STELVIO FOR LIFE 2022

03 september 2022
Stelvio_One Zero IT

Cancer, we are taking it personally

In het kader van goede voornemens, doelen stellen, teambuilding, het gevoel dat je een ietwat beter mens ervan wordt maar vooral ook door in gedachte bij een dierbare te zijn die tegen kanker strijd neemt One Zero IT (en haar medewerkers) ieder jaar deel aan Stelvio for Life, ook in 2022 weer. Afgelopen jaar deden we mee met in het achterhoofd vijf dierbaren die op dat moment aan het strijden waren tegen de ziekte. Het trieste is dat drie van die vijf 5 dierbaren inmiddels overleden zijn. Deste meer toewijding om ons vanuit One Zero IT hiervoor in te spannen. Haak aan bij ons en ga mee! Schrijf je hier in.

One Zero IT heeft sinds haar oprichting in 2018 een partnership met Stelvio for Life. We geloven heilig in de aanpak van deze stichting, alleen is nog steeds veel geld nodig om de doelen van deze stichting te verwezenlijken. Niet alleen door sponsoring van de stichting maar ook doordat we actief meedoen met de beklimming van de Stelvio en daarmee geld ophalen bij vrienden, familie, en/of (zakelijke) relaties dragen we ons steentje aan het onderzoek dat hiervoor nodig is.

Als bedrijf vinden we het belangrijk dat we ons geloof en enthousiasme voor deze stichting ook uitdragen aan iedereen met wie we in contact staan. Daarom proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden om met ons mee te gaan die Stelvio-pas te beklimmen. Je kan dan ook als buitenstaander heel gemakkelijk meeliften op de organisatie die we jaarlijks optuigen om af te reizen naar de Stelvio-pas. Je kunt je individueel inschrijven voor het event, maar je kunt ook als onderdeel van ons team inschrijven. Uiteraard ontvang je passende sportkleding, maar word je ook betrokken bij alle voorbereidingen/initiatieven en zorgen we voor onderdak tijdens het evenement in de Italiaanse Alpen.

Aanmelden voor STELVIO FOR LIFE 2022
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!