Connectivity

“Connectivity is een paradox, wil je wendbaar zijn of stabiel? Of allebei?”

Connectivity is een paradox. Aan de ene kant wil je een stabiel en voorspelbaar IT-netwerk. En aan de andere kant moet het flexibel en wendbaar zijn. Zodat je organisatie toekomstbestendig gebruik kan blijven maken van de krachtige infrastructuur.

Dit wil je

Voor de verantwoordelijke netwerkspecialist binnen jouw organisatie is het prettig om af en toe eens te sparren met een glorious consultant van One Zero IT. Want over het algemeen hebben die nóg meer kennis en een veel breder perspectief op IT-netwerken. Dat komt omdat ze samenwerken met glorious collega’s die zich de hele dag bezig houden met Cloud en Cybersecurity. En omdat ze de focus houden op moderne netwerktechnieken als SD-Wan en Intent Based Networking zijn ze vernieuwend en uitstekend in staat om de hele IT-kolom van jouw organisatie te beoordelen.

Zo voelt de overwinning

En daar komt jouw eigen kennis dan ook nog eens bij. Door resultaatgericht samen te werken met One Zero IT kun je makkelijker keuzes maken in bijvoorbeeld prioritering van applicatie dataverkeer, ondersteuning van multicloud en geïntegreerde beveiliging. En voelt de nieuwe IT-netwerkkoers van jouw organisatie weer als een jas die lekker zit. En dat lekkere gevoel willen we graag met je delen.

Decompliceer jouw IT-netwerk met connectivity 

De glorious consultants van One Zero IT zijn meester in het decompliceren van de IT-vraag binnen jouw organisatie. We trekken de uitdaging uit elkaar, maken daar begrijpelijke oplossingen van en implementeren deze in jouw organisatie. Zo krijgt jouw team een beter overzicht en kun je belangrijke beslissingen, over applicatiemigratie bijvoorbeeld, veel makkelijker nemen.

Dit is ook nog handig om te weten 

De kennispartners van One Zero IT in Connectivity zijn Bauhaus Artitech, MatrixMind, Ncubed en Rawworks. De netwerkspecialisten van One Zero IT werken onder andere met Cisco, Juniper, Aruba, Extreme, Checkpoint, Palo Alto, Fortinet en Infoblox. Zaken doen met ons chapter Connectivity betekent dat je ook direct toegang hebt tot onze chapters Cloud en Cybersecurity.

Als je samenwerkt met de glorious consultants van One Zero IT ervaar je de overwinning van een complexe netwerktransitie. Feel the glory, let’s connect. Bel Stella, Sven of Roland 030-7118844 en maak direct een afspraak.

Robin

Glorious consultant

21-01595-02-one-zero-it-website-afbeeldingen-chapters-robin_v1
Robin

'Connectivity is ouder dan ikzelf ben, dus voor mij is het er altijd al geweest. Het is een hele avontuurlijke wereld die achter de stekker zit die je in je laptop steekt. Het is een boeiende puzzel. Ik vind het mooi om te zien hoe je complexe systemen goed en doeltreffend kunt laten samenwerken op de verschillende continenten. Als ik in een team kom bij een klant om een netwerkproject te draaien dan is mijn doel om dat team zo te motiveren dat je het maximale uit het netwerk haalt.'

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!