VIDEO: CYBERSECURITY TALK #1 EDR, XDR & SIEM

schermafbeelding-2023-07-26-om-11-55-19

Het aantal vrouwen dat werkt in cybersecurity is relatief laag. Nou, bij One Zero IT niet hoor! 

Daarom vinden we het extra leuk om deze video met je te delen. Onze Glorious Cybersecurity Consultants Daniela en Ebru nemen je de komende tijd mee in allerlei onderwerpen rondom security. In deze eerste aflevering vertellen ze in minder dan 5 minuten over #EDR#XDR en #SIEM. Wat zijn de verschillen en wanneer kies je voor welke oplossing? 

Veel kijkplezier!

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!