ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q4 2022

photo-2023-01-09-11-54-39

2022 lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Hoe dan ook, er waren weer genoeg niet zo serieuze highlights in het laatste kwartaal van 2022 die we je zeker niet willen onthouden. Dus, komt ‘ie:

Mijlpaal: 4 jaar one zero it 

Met dit hoogtepunt moeten we deze blog natuurlijk beginnen.. One Zero IT bestond op 1 november 4 jaar! En zoals je van ons gewend bent, lieten we dit moment niet voorbijgaan zonder het te vieren. Eerst hebben we ein-de-lijk een (bijna) complete groepsfoto kunnen maken. Daarna genoten we met alle Glorious Consultants bij Restaurant Zuiver. We stonden stil bij 4 jaar One Zero IT én keken vooruit naar alle gave plannen die er liggen. Roland en Sven werden verrast door foto’s, herinneringen en wensen van alle glorious collega’s. 

De drukke decembermaand 

Ook de kleine Glorious Consultants waren weer lief geweest, dus de Sint kwam met een wel heel bijzondere stoomboot op bezoek. Aan cadeaus, snoepgoed en gezelligheid geen gebrek. Zo kon er alvast een bodem gelegd worden voor de rest van december. Want we hadden niet 1, maar 2 kerst events op de planning. Samen met de andere units binnen 90North gingen we op 6 december kerstboom zagen met klanten, zzp’ers en medewerkers. De nodige koek-en-zopie was ook aanwezig. Maar.. nog niet voldoende, want ook tijdens een kerstdiner met het hele team van Glorious Consultants werd er goed gegeten. Alles moet gevierd worden, toch?  

Om ook iets te betekenen voor een ander tijdens de feestdagen, stond december ook dit jaar weer in het teken van Stichting Present. De Glorious Consultants vulden cadeaupakketten voor mensen in armoede en brachten ze ook hoogstpersoonlijk langs. Een glorious kerstfeest voor iedereen! 

Zenuwen voor de wk-poule

Traditiegetrouw hoort bij een WK de inmiddels veelbesproken One Zero IT poule. En het leuke is; iedereen uit ons netwerk mag meedoen. Ook dit keer waren er weer prachtige prijzen te winnen, zoals een oranje foute kersttrui, een officiële WK-bal, oranje friteuse en oranje bluetooth speaker. O ja, ook een (wat bleek) niet-zo-oranje winterjas was onderdeel van de prijzenpot. De echte grote prijs en heel veel eer ging naar de absolute winnaar ‘Jefferson’.

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

Tot de volgende!

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!