ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q1 2023

One Zero IT Wintersport 2023

Ein, zwei, drei, wir waren dabei! 

En wel bij Dutchweek in Zell am See/Kaprun. We hebben genoten van een paar heerlijke dagen skiën, snowboarden, halve liters drinken en schnitzels naar binnen werken. Heel veel meer valt er niet over te vertellen, want dat was het wel zo’n beetje. Welke locatie zullen we volgend jaar eens onveilig maken? 

KilimanjaRob 

Je zou bijna zeggen dat deze niet in het rijtje ‘not so serious’ thuishoort, want potverdorie, dit is toch best wel serieus te noemen. Onze Glorious Consultant Rob beklom namelijk de Kilimanjaro in Tanzania. Een tocht met bloed, zweet en tranen, maar een ongelofelijke overwinning. Vraag hem zeker eens naar zijn verhalen. En trek daar even een uurtje voor uit, want zo’n bijzondere ervaring vat je niet samen in 5 minuten. Trots op je Rob!   

Quality time 

Omdat onze Glorious Consultants nogal druk zijn met projecten bij de klant, vonden we het weer tijd voor een gezellig dag quality time met elkaar. Samen lunchen, borrelen, grappen en bijpraten. Maar ook inhoudelijke zaken als cultuur, verwachtingen en normen en waarden kwamen aan bod. 

Happy not so new year 

Lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar er werd uiteraard ook nog goed geproost op het nieuwe jaar met de andere units binnen 90North.

PHOTO 2023 03 20 14 27 52

Liefde gaat door de maag 

Ja, ook de liefde van een Glorious Consultant. Omdat we van onze collega’s houden, verrasten we ze met een heerlijk zoet pakket op Valentijnsdag.

PHOTO 2023 03 20 14 18 34 1

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

Onze K is weer terug van zwangerschapsverlof. Geluk is een understatement, want wat hebben we haar gemist!  

Onze Youssef van Finance werd trotse vader van de kleine Oussama 

Over kids gesproken, Yusuf nam zijn zoon Atilla mee naar het glorious hoofdkwartier van One Zero IT. Vroeg geleerd is oud gedaan. 

Onze Glorious Consultants struinden wat events af. Zo was Mahmoed bij Cisco Live en Robin bij Fosdem.  

Er wordt nog steeds verbouwd. Maart is d-maand voor Stella en ook Martin is aan de bak. 

Het lukte vrijwel niemand om een spannende fles wijn die we cadeau kregen te openen. Uiteindelijk ging Rob de Jong er met de winst van door.  

Tot de volgende!

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!