ONE ZERO IT KERSTPAKKETTEN

whatsapp-image-2022-01-14-at-14-27-26

GLORIOUS DRAGEN WE BIJ ONE ZERO IT IN ALLE FACETTEN UIT. HET ZIT IN ONS DNA. 
Dit betekent niet alleen dat we onze klanten op een glorious wijze verder helpen met het decompliceren van hun IT-vraagstukken, maar ook dat de mens àchter de IT-consultant glorious is. 

Bij One Zero IT vinden we het belangrijk dat we oog hebben voor onze omgeving. Daarom hebben we al sinds onze oprichting partnerships met diverse goede doelen-organisaties waarvoor onze glorious consultants ook echt de handen uit de mouwen steken.

Stichting Present Utrecht
Een van deze goede doelen is Stichting Present Utrecht, een stichting dat ten doel heeft mensen te helpen tot achter de voordeur. Vanuit ons partnership zorgen we er met One Zero IT voor dat mensen geholpen worden met allerlei praktische klussen. Van het schilderen van een huis, het helpen bij verhuizingen tot het opknappen van een tuin. En dat voelt goed. 

Door de strenge lockdown eind 2020 heeft One Zero IT dat jaar alleen een geldelijke donatie kunnen doen aan de stichting. Gelukkig konden we dit eind 2021 goedmaken door actief in actie komen. Er werden tientallen kerstpakketten samengesteld om rond te brengen bij mensen in Utrecht die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Zolders en kinderspeelkamers werden overhoopgehaald om de kerstpakketten voor de kinderen te vullen met mooi speelgoed. En de lokale supermarkt stuurde een vrachtwagen langs om de pakketten te voorzien van gezonde, maar ook lekkere voedselwaren voor de feestdagen.

Een bijzondere afsluiting van het jaar
In teams van 2-3 personen trokken de glorious consultants in de week van 13 december de wijken van Utrecht in om bij de diverse bewoners van de stad de pakketten te overhandigen. Hetgeen tot vriendelijke ontmoetingen en blijde gezichten leidde. Hopelijk hebben we deze mensen wat verlichting kunnen geven tijdens de feestdagen.

Meer weten over deze actie of Stichting Present? Laat even een berichtje achter via info@onezeroit.com of neem contact met ons op.

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!