ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q3 2022

Ansichtkaarten op kantoor bij One Zero IT

Hij is er weer! Een kijkje achter de not so serious schermen bij One Zero IT. 

Bikkelen tijdens Stelvio for Life 2023 

Misschien hoort ‘ie niet helemaal thuis in het ‘not so serious’ rijtje, want serieus dat is het.. Onze Glorious Consultants trotseerden samen met de collega’s van 90North de Stelvio-pas om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het was zwaar, confronterend, maar bovenal gezellig en bijzonder. Lees meer over de ervaring van Stella in haar blog: https://onezeroit.com/blog/stelvio-for-life-2022/

Glorious Consultants tijdens Stelvio for Life

Stuur eens een ouderwets kaartje 

Handgeschreven kaartjes, wij houden d’r van. We ontworpen daarom onze eigen glorious kaartenset. Om iets te vieren, of gewoon zomaar: loop bij ons binnen en neem een paar kaarten mee om iemand mee te verrassen!  

Niet alleen met het versturen van kaartjes zijn we redelijk ouderwets, ook met het maken van notities. Omdat we dit nog steeds graag met de hand doen, kregen onze notitieboekjes een metamorfose.  

nieuwe-oude collega’s

We mochten twee oude bekenden verwelkomen in ons glorieuze team. Roland en Sven werken al ruim 15 jaar met hem samen, maar sinds kort is Alwin Jansen aan boord bij One Zero IT als CTO (we schreven eerder een uitgebreid bericht over zijn komst). Jasmina is terug van weggeweest en vervult (binnen 90North) de rol van HR Manager. Zijn we blij mee!  

En verder is er nog veel meer not so serious business te melden

Tot de volgende!

glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!