ALWIN JANSEN BRENGT STRATEGISCHE SLAGKRACHT ALS CTO BIJ ONE ZERO IT

Foto van Alwin Jansen

Per 1 juli is Alwin Jansen aan boord als CTO bij One Zero IT. En daar zijn we mega trots op! In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor technische innovatie en strategisch advies binnen de chapters Cloud, Cybersecurity en Connectivity. Daarmee kunnen we klanten nóg beter helpen naar de overwinning op hun IT-vraagstuk. 

Met een indrukwekkend cv en fijne persoonlijkheid is Alwin de ultieme aanwinst voor het team van One Zero IT. Hij heeft op boardniveau gewerkt als (OT/IT/Netwerk) Architect bij verschillende toonaangevende bedrijven in sectoren als Telecom, Energie en High-Tech. Zijn bak aan ervaring en technische kennis zet hij nu in om klanten bij One Zero IT op strategisch niveau naar de overwinning te brengen. Alwin vertelt: ‘’In mijn rol als CTO ben ik onder andere verantwoordelijk voor propositie-ontwikkeling, technische strategie en partnermanagement. Ik heb enorm veel zin om het strategisch fundament van One Zero IT verder te verstevigen.’’

Roland en Sven, Managing Partners bij One Zero IT, werken al ruim 15 jaar samen met Alwin. En dat zegt niet niks. Roland: ‘’De groei van One Zero IT vraagt om een extra dimensie voor onze klanten. Met zijn ervaring en strategische kennis is Alwin de perfecte kandidaat om IT-vraagstukken ook op strategisch niveau te decompliceren.’’ Sven vult aan: ‘’Met de toevoeging van een CTO aan ons team van Glorious Consultants, willen we klanten pro-actief kunnen opzoeken met nieuwe ideeën, innovatie en added-value. Daarmee leggen we de focus op projecten in eigen beheer, zodat we klanten breder kunnen helpen.’’

Ervaring en kennis zijn natuurlijk heel belangrijk, maar om glorious collega te worden bij One Zero IT moet je ook iets bijzonders kunnen. Wist je dat Alwin zichzelf ooit letterlijk voor de haaien heeft gegooid? Dat doen wij ‘m liever niet na. 

Wil je graag kennismaken met Alwin? Dat begrijpen we! Je bereikt hem via alwin.jansen@onezeroit.com of 030-711 88 44.  

Over One Zero IT

One Zero IT decompliceert jouw uitdagende IT-vraagstuk en vertaalt deze direct naar een operationele oplossing. De kenniskracht van de Glorious Consultants zit met name in de overlappende delen van de chapters Cloud, Connectivity en Cybersecurity. In 2018 zag One Zero IT het levenslicht en is inmiddels gegroeid naar ruim 100 werkende Glorious Consultants op medior en senior-niveau met klanten in de zorg, retail, high-tech, overheid en automotive. Tevens is One Zero IT in het bezit van een Azure Cloud Gold en Azure Networking Gold-certificering.


glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!