ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q2 2022

Foto van het glorious bedrijfsuitje van One Zero IT

Omdat ‘ie de vorige keer zo goed ontvangen werd, hebben we maar besloten er een terugkerend rubriekje van te maken. In deze blog weer een kijkje achter de not so serious schermen bij One Zero IT. 

Feestmaand bij One Zero IT: 30, 40, 50 én baby 

Juni was een feestmaand. En wel een heel bijzondere. Karin (a.k.a. Ka) werd maar liefst 30 lentes jong, met het grootste kado in haar buik; ze is zwanger van haar 2e spruit! Sven tikte de 40 aan. Still looking good, maar volwassen worden lijkt nog ver weg ;-). En Rob bereikte de magic 50! Dat heeft hij heel goed gevierd. Putten trilt nog steeds op zijn grondvesten. 

Foto van Karin, Sven en Rob

Glorious stuntmannen voor één dag 

Misschien heb je al een sneak peek voorbij zien komen op onze socials. Het gebeurt niet vaak, maar afgelopen maand waren we met de (bijna) voltallige club bij elkaar voor een glorious bedrijfsuitje. En of het glorious was! We waren stuntmannen en –vrouwen voor één dag. Zwaardvechten, aangereden worden door een taxi, een lancering na een explosie of van een flatgebouw afspringen. Niets was de Glorious Consultants te gek. En we hebben natuurlijk ook goed bijgekletst en een biertje (of vijf) gedronken.  

Meegenieten van ons avontuur? Bekijk de aftermovie hieronder.

Foto's van het glorious bedrijfsuitje van One Zero IT

Een nieuwe huiskamer 

Na de mooie resultaten van de verbouwing bij de entree aan de Van Deventerlaan, kon onze eigen kantoorverdieping natuurlijk niet achterblijven. Vanaf begin mei wordt er hard gewerkt om ons kantoor in een nieuw, fris jasje te steken. Naast een refresh van het interieur, worden de ruimtes efficiënter ingedeeld. Zo is er plek voor ons en de andere dochterondernemingen van de 90North groep én hebben we meer dan genoeg opties voor online meetings en de vele belletjes van Stella. De laatste loodjes zijn aangebroken, maar wat wordt het al prachtig hè? 

Tip van ons: vraag de Glorious Consultants eens naar de achtergrond tijdens een online meeting. Levert geheid leuke verhalen op! 

Foto's van de verbouwing bij One Zero IT

Het wordt druk op de Stelvio 

En daar zijn we heel erg blij mee! Het maximale aantal voor Stelvio for Life is namelijk voor het eerst bereikt. Op 3 september stappen maar liefst 653 deelnemers op de fiets of benenwagen om de Stelvio-pas te beklimmen en geld op te halen voor onderzoek naar kanker. En hoe gaaf is het dat 90North een giga team van 68 deelnemers naar de top stuurt?!  

Wil je een steentje bijdragen? Via onderstaande QR-code kun je vanuit je luie stoel doneren via het team van 90North.  

QR code Stelvio for Life LinkedIn

Zo, dat was ‘m weer! Met het einde van dit tweede kwartaal, breekt ook de zomervakantie aan. Even opladen. Namens alle Glorious Consultants van One Zero IT; een fijne zomer!  

glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!