ONZE NOT SO SERIOUS HIGHLIGHTS VAN Q1 2022

afbeelding1-jpg-lex

Bij One Zero IT zetten de Glorious Consultants alles op alles voor onze klanten. Maar, misschien nog wel belangrijker vinden we het om veel lol met elkaar te hebben. En lol hebben we de afgelopen maanden zeker gehad! In deze blog lees je onze not so serious highlights van het eerste kwartaal in 2022. Ook wel eens lekker om te lezen in plaats van al dat inhoudelijke geneuzel. Sit back, relax en geniet mee.  

Het mocht weer! Wintersport 2022 – Dutchweek Saalbach-Hinterglemm 

Precies 2 jaar geleden kwamen we terug van een geweldige wintersport in Kirchberg toen enkele dagen later vanwege de coronapandemie alles op slot ging. Vorig jaar werd de jaarlijkse trip vol verwachting gepland, maar helaas.. De hoogste tijd dus om dit jaar alles dubbel en dwars in te halen!  

En hoe kan dat nu beter dan tijdens Dutchweek? One Zero IT was samen met relaties (klanten en zzp’ers) en met haar zusjes Bauhaus ArtITech, IT Rebels, Matrix Mind en ncubed, in de week van 21 maart te vinden in het mooie Saalbach-Hinterglemm voor een heerlijke wintersport.  

Een stralend zonnetje, sneeuw, live muziek en de beste DJ’s op het gebied van dance waren de ingrediënten van een heerlijke week met zo’n 35 personen. Hoewel, wintersport? Het zonnige weer was niet ideaal voor de sneeuwcondities, maar wel voor de apres-ski.  

Wintersport is één van de vaste glorieuze momenten in de agenda van One Zero IT. Houd onze socials in de gaten om je in het najaar aan te melden voor de 2023-editie. 

Foto's van One Zero IT wintersport 2022

Winnaar EK-poule 2021 verzilvert glorieuze hoofdprijs 

Door de coronamaatregelen en alles wat er aan de hand is in de wereld lijkt het al een eeuwigheid geleden, maar vorig jaar was er een EK-voetbal waar het Nederlands elftal aan meedeed. Bij One Zero IT houden we wel van een spelletje en dus waren we er als de kippen bij om een EK-poule te organiseren. Met natuurlijk ge-wel-dige prijzen.  

Iedereen was welkom om mee te doen: klanten, de Glorious Consultants, zzp’ers, moeders, dochters, etc. Na nachtenlang rekenwerk kwam onze eigen Lex als glorieuze winnaar uit de bus. En daarmee won hij de hoofdprijs: een geheel verzorgd weekend naar een topwedstrijd (voetbal uiteraard 😉) in Europa.  

Lex koos de Manchester-derby uit: City tegen United. In het weekend van 4 en 5 maart reisde hij samen met een goede vriend af naar het mekka van het voetbal. Een mooie voetbalmiddag volgde waarbij City uiteindelijk met 4-1 aan het langste eind trok. 

De volgende kans op de hoofdprijs staat alweer snel op de agenda: later dit jaar tijdens het WK. Doe je mee met onze poule?  

Foto van de wedstrijd Manchester United - Manchester City

En verder was er nog veel meer leuks…:  

Highlights van One Zero IT Q1 2022
glorieuze case

Dat past als een oude jas 

Om de digitale ambities waar te maken werken Van Oord en One Zero IT al meerdere jaren samen op het gebied van network engineering, automation en cloud.

Alles over deze case
glorieuze case

Ik vertrouw jou

Een wildgroei aan cloud omgevingen zorgde bij Lely voor weinig overzicht. Tijd voor een toekomst- en groeibestendige oplossing met optimale veiligheid en automation.

Alles over deze case
glorieuze case

Koele cloudmigratie

De IT-infra van deze zorgverzekeraar draaide on-premise op servers in gebouwen waar het warmer werd dan in een ver verleden is gecalculeerd.

Alles over deze case
glorieuze case

Manic monday connectivity

Op donderdag 12 maart 2020 kwam bij onze minister president Mark Rutte het hoge woord eruit: ‘We moeten zoveel mogelijk thuis gaan werken!’ Op dat moment krabten zo’n 10.000 medewerkers van een internationale dienstverlener in de industriële technologie zich achter de oren...

Alles over deze case
glorieuze case

Stabilisatie van het netwerk

De organisatie Medisch Spectrum Twente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De netwerkaudit van One Zero IT brengt verstoringen in kaart.

Alles over deze case
Contact

Get the feeling let's connect!